NIEUWE SPHINX GRILLROOM ZEIST

NIEUWE SPHINX GRILLROOM ZEIST Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 473 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nieuwe Sphinx Grillroom Zeist. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 10:14 Was heerlijk!! En snel bezorgd
24 mei 2022 om 10:31 Vond de kruiden van de shoarma te weing smaak hebben
24 mei 2022 om 1:17 Eten was smerig en bezorging te laat
21 mei 2022 om 6:41 De bezorging van de twee turkse pizza's verliep met een ongekende snelheid. Warm en lekker gerecht, het beste van Zeist. Zoals altijd. Ik raad dit restaurant aan iedereen aan.
21 mei 2022 om 5:58 Best rice in town
20 mei 2022 om 3:17 Ik snap eerlijk waar de negatieve recensies niet. Ik ben zelf kok, en haal hier graag mijn eten. Soms moet je wat langer wachten, maar kwaliteit kost tijd. Bestel hier vaak en graag.
15 mei 2022 om 11:34 Wat een smakeloos en ranzig eten. Als je niet kan koken en ook niet eens een bestelling kan lezen ga dan alsjeblieft gewoon tuintjes schoffellen. Boycot alsjeblieft deze hut
14 mei 2022 om 10:43 Anderhalf uur gewacht op twee turkse pizza’s. Moesten er zelf achteraan bellen. Voor ons de laatste keer.
11 mei 2022 om 11:39 Bezorging duurde 2 uur, geen communicatie of excuus. Eerste en laatste keer. Heel slecht.
11 mei 2022 om 1:06 Altijd heerlijke turkse pizza, de beste van Zeist en omgeving. express levering.
10 mei 2022 om 22:38 17.30u zou eten komen om 18.10 kwam het eindelijk. Waren ze me drinken vergeten. Bestel je kipfilet van de gril zit het in een door drenkte saus met champignons. Franse friet wat je krijgt zijn Vlaamse friet niet wat ik besteld heb. De kapsalon top
1 mei 2022 om 19:39 Zelden zo’n slechte shoarma Gegeten