NIEUWE SPHINX GRILLROOM ZEIST

Recentebeoordeling


3 sterren uit 613 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nieuwe Sphinx Grillroom Zeist. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 19:54 Ordered here several times before and the foods always nice. Sadly, this time the order took over 90 minutes to arrive and the delicious food was lukewarm. The delivery guy muttered some kinda insult under his breath as he walked away.
15 jan 2023 om 2:33 Helaas twee uur moeten wachten ipv de beloofde 30-45 min. Toen we er achteraan belden werd er kortaf gereageerd. Bezorger was erg gestressd (midden in de nacht). Zeer teleurstellende ervaring. Pizza was wel lekker, turkse pizza was lauw en klef.
13 jan 2023 om 2:18 Ik krijg altijd aardappel schijfjes er bij. Laatste keer heb ik patat er bij besteld en ik krijg de aardappel schijfjes niet en de vlees wordt steeds minder en minder. Dat is heel erg jammer.
11 jan 2023 om 1:59 Pizza niet gesneden kan gebeuren. Pizza was een 3/10 niet voor herhaling vatbaar.
8 jan 2023 om 3:15 Bezorgtijd van 2 uur, maar die optie is er niet eens
5 jan 2023 om 0:50 Bezorgen was traag, eten was koud en ik heb cola besteld toch heb ik het niet gekregen terwijl ik toch 2x had gebeld maar ik heb toch niks gekregen! geen geld en ook geen cola.
3 jan 2023 om 19:43 Prima eten...bezorging duurde wel lang
31 dec 2022 om 8:41 I dont understand why they have only 3.3 or 3.4 star.
30 dec 2022 om 10:20 was lekker en goed bezorgd
28 dec 2022 om 2:32 Altijd lekker eten! Zeker een aanrader.
20 dec 2022 om 21:51 Het eten was lekker, maar als we er na 1,5 uur wachten niet achteraan gebeld hadden was het er waarschijnlijk nog steeds niet geweest. De bezorger was onvriendelijk.
18 dec 2022 om 0:27 Doniér mazzel was niet wat het wezen moest eigenlijk geen champignons er in geen paprika op gevuld met heel veel uien dus slecht Shoarma broodjes waren helemaal open gesneden dus kon er niks in doen het eten was lauw erg jammer hoor